Stage: Visual (Graphic) Designer
Full-time of Part time (optioneel)

Wij zoeken een visual design stagiair met affiniteit voor Infographics en Branding die het corporate niet schuwt maar omarmt.

Wil je ervaring opdoen in een klein compact team waar de kwaliteit van illustratief werk voor offline maar zeker ook online producten en projecten hoog in het vaandel liggen? Wil je internationaal communiceren en alle facetten van een project meemaken? Solliciteer dan bij CM ontwerp.

Wij maken Branding projecten voor kleine en grote organisaties waarbij niet het product het uitgangspunt is, maar de manier hoe de klant zijn verhaal wilt vertellen.

Heb je een online portfolio en kun je aantonen dat jouw werk past bij de projecten die wij voor een divers aantal branches ontwikkelen? Overtuig ons!

Wij bieden een mooie werkplek binnen www.centrumcel.nl waar diverse disciplines samen komen en hun krachten bundelen.

Functie-eisen
Creatieve MBO of HBO opleiding
Communicatief vaardig in NL en ENG
Affiniteit met online ontwerpen

Interesse? Vul dan onderstaand formulier in:

Samenwerken met de klant en goed luisteren
Dat is de basis waar CM ontwerp van uitgaat. Wij zijn gestart als ieder andere ontwerpstudio. Uiteraard willen we onderscheidend zijn. Dit doen wij door de kracht van visueel beeld om te zetten in verhalen. Infographics past hier uitstekend in. Wij hebben een manier gevonden om data om te zetten in visuele beeldtaal waarbij de kracht van het Brand versterkt wordt. Branding is namelijk het uitgangspunt voor ieder bedrijf dat zichzelf serieus neemt.

Door steeds beter te luisteren naar de klant zijn wij ons er van bewust dat het niet gaat om alleen maar uitvoerend te werken, maar juist om mee te denken en mogelijkheden voor te leggen. Zo bouwen we samen een lange klantrelatie op. Het is dan ook vaak niet de vraag: wat er ontwikkeld moet worden, maar wat het doel is van de visuele communicatie.

Dit alles doen we in CEL. Hét centrum waar creatieve disciplines samenkomen. Interieurdesign, grafisch ontwerp of een online applicatie ontwikkelen? Wij kunnen alles verzorgen om uw doel te bereiken met uw visuele communicatie.