Vacature: Back-End WordPress Developer
Full-time of Part time (optioneel)

Als WordPress developer heb je goed gevoel voor het front-end ontwerp en weet je de designs ontwikkeld met photoshop en Invision door te vertalen in hoge kwaliteit code. Altijd oog voor continuïteit en oplossingsgericht m.b.t. gebruikersgemak en bugfixes, zowel bij kleine als grote projecten. Je houd van conversiegerichte websites welke bijdragen aan doelstellingen van de klant.

Je werkt in een klein en compact team samen met verschillende disciplines zoals copywriters, SEO specialisten, applicatiebouwers en ontwerpers. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om de volledige webdevelopment tak binnen CM ontwerp / centrum CEL op te zetten. een unieke kans om een eigen werkwijze en innovatief onderdeel binnen het bedrijf op te zetten.

Je werkzaamheden

  • Realiseren van responsive marketing websites (snelle compacte site, eigen projecten en grotere opdrachten)
  • Testen van het eigen werk, signaleren en oplossen van fouten
  • Adviseren van vervolginnovaties van bestaande projecten en hierover communiceren bij collega’s en klanten
  • Eigen tijdsinschatting maken en planning beheren
  • Kwaliteitsbewaking en verspreiden van WordPress kennis

Wat verwachten we van je

  • Je hebt aantoonbare ervaring en weet je kwaliteit te presenteren (mag dus gerust schoolverlater zijn, als je maar weet te overtuigen)
  • Je kent WordPress door en door. Nieuwe functionaliteit ontwikkelen kent voor jou geen geheimen. Je weet waar de mogelijkheden en grenzen liggen van WordPress.
  • Kennis en ervaring van werken met photoshop en Invision is een pré
  • Een goed gevoel voor usability/user experience
  • Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internettechnologie en je deelt je kennis graag met collega’s. Je ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige oplossingen binnen de specificaties en denkt resultaatgericht mee in oplossingen voor onze klanten. Je bent een teamspeler met goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Ben jij geschikt? Dan krijg je van ons

Een rol met veel diversiteit en groeimogelijkheden binnen een kleine, flexibele en dynamische organisatie. Naast een conform markt salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk belangrijke kernwaarden binnen de organisatie. Je krijgt alle mogelijkheden en vrijheid om een eigen webdevelopment afdeling op te zetten samen met het team binnen CM ontwerp / centrum CEL.

We werken binnen centrum CEL met verschillende disciples samen zoals applicatie ontwikkelaars, een fotograaf, productontwikkelaar, interieurarchitect en meer. Zo is er de mogelijkheid om met verschillende personen en achtergronden te sparren tijdens de lunch en tijdens diverse bijeenkomsten die we gezamenlijk organiseren. Persoonlijke ontwikkeling is daarom bij ons gegarandeerd!

Interesse? Vul dan onderstaand formulier in:

Samenwerken met de klant en goed luisteren
Dat is de basis waar CM ontwerp van uitgaat. Wij zijn gestart als ieder andere ontwerpstudio. Uiteraard willen we onderscheidend zijn. Dit doen wij door de kracht van visueel beeld om te zetten in verhalen. Infographics past hier uitstekend in. Wij hebben een manier gevonden om data om te zetten in visuele beeldtaal waarbij de kracht van het Brand versterkt wordt. Branding is namelijk het uitgangspunt voor ieder bedrijf dat zichzelf serieus neemt.

Door steeds beter te luisteren naar de klant zijn wij ons er van bewust dat het niet gaat om alleen maar uitvoerend te werken, maar juist om mee te denken en mogelijkheden voor te leggen. Zo bouwen we samen een lange klantrelatie op. Het is dan ook vaak niet de vraag: wat er ontwikkeld moet worden, maar wat het doel is van de visuele communicatie.

Dit alles doen we in CEL. Hét centrum waar creatieve disciplines samenkomen. Interieurdesign, grafisch ontwerp of een online applicatie ontwikkelen? Wij kunnen alles verzorgen om uw doel te bereiken met uw visuele communicatie.