01
 
 

01 Strategie

Met de juiste strategie bepalen we hoe de website voor jou werkt. Samen met de klant gaan we bekijken wat jouw bedrijf of product uniek maakt, waar de kansen liggen en het belangrijkste wat het doel is dat je wilt bereiken met je site.

 

Doelen bepalen

Wij gaan, samen met jou, bepalen wat het doel is van jouw website. Wil je meer contact aanvragen ontvangen? Een bron van informatie bieden? Of misschien de klant wel op een geheel nieuwe manier vooruit helpen? Wat het doel ook is, samen kaderen wij het af en gaan we voor je aan de slag.

02
 
 

02 Design

Van schets tot online visuele presentatie. De strategie bepaald de richting, het design geeft vorm aan de website. Hierbij wordt scherp gekeken naar de merkbeleving en de identiteit van het bedrijf of product. De doelen die we samen hebben omkaderd worden als rode draad meegenomen in het concept en visueel gemaakt.

 

Richting geven

In het ontwerp brengen wij, op basis van de gewenste uitkomst, de juiste richting aan voor de bezoeker. Door gebruik van goed geplaatste call to actions, opvallende vlakken of andere online technieken sturen wij de gebruiker ‘onbewust’ in de juiste richting. Zo halen we het maximale uit de website.

User Experience op alle schermformaten

Een optimale ‘user experience’ zorgt voor een optimale gebruikerservaring voor de bezoeker van de website. Daarom is dit ook niet weg te denken uit het ontwerp, we willen immers dat de bezoeker met plezier jou website bekijkt en interactie ervaart op alle schermformaten. Wij starten met ontwerp op mobiel schermformaat en bouwen de site via tablet naar desktop weergave. Dit geeft een perfecte basis om de site bij ontwikkeling ‘responsive’ te op te bouwen.

Naadloos

Jouw website dient naadloos samen te vallen met de visuele identiteit. Het ontwerp voor de website wordt tot in de puntjes afgestemd op de branding en merkbeleving zodat de bezoekers direct weten met wie ze te maken hebben.

Samenwerking is de basis voor succes

Samenwerking stopt bij ons niet na het eerste gesprek. Tijdens alle fases zal er een nauwe connectie blijven om het uiteindelijke product zo perfect mogelijk af te kunnen stemmen op de wensen (en verder).

Meer weten? Vraag het Kees!
03
 
 

03 Development

De omzetting van het design concept tot het uiteindelijke werkende product. Tijdens deze fase gaan wij de ontwerpen vertalen naar de werkelijke website.

 

Optimalisatie

Snel, perfect werkend op mobiele apparaten en helemaal klaar voor de zoekmachines: zo bouwen wij jouw website van de grond af aan op. Elke website is tot in de puntjes geoptimaliseerd, responsive voor alle schermformaten en eenvoudig in beheer door het ‘open source’ beheer van WordPress.

Future proof

Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste en aankomende trends in de online wereld en zullen de website op het moment van bouwen volledig hiervoor klaarmaken. Zo weet jij zeker dat de website op moment van lanceren al voldoet aan alle (toekomst)eisen.

SEO inrichting in het beheer

Gevonden worden via zoekmachines is een enorm belangrijk aspect binnen de online aanwezigheid. Al onze websites worden afgestemd om in de basis zo hoog mogelijk te scoren op deze zoekmachines. Nauwlettend wordt er gekeken naar de verschillende regels die door Google worden opgelegd om de website zo hoog mogelijk te laten scoren.

Live online testomgeving

Via ons eigen live online testomgeving heb jij op elk moment toegang tot de laatste test versie van de website. Zo kun je meekijken met het proces en blijft de samenwerking ook tijdens deze fase optimaal en efficiënt d.m.v. realtime feedback tools.

 

Meer weten?

Stuur je vraag naar onze developer! Mail Kees en hij neemt direct contact met je op.

Mail Kees!
Cees Visueel ontwerper
Interesse gekregen?